"DŽABA STE KREČILI": Draginja Vuksanović Stanković najavila brzu SMJENU vlasti u Crnoj Gori

Osvježilo je svugdje, kaže poslanica SDP-a, pa zašto da ne “osvježi” i u Skupštini Crne Gore.

  • Regija

  • 26. Okt. 2021  

  • 0

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković u toku današnjeg zasijedanja Odbora za politički sistem pravosuđa i upravu, sumirajući promjene u Skupštini Crne Gore, pohvalila je dobro urađen posao za, kako kaže, “novo rukovodstvo i novi saziv parlamenta koji uskoro dolazi”.

“Mi smo čuli od gospodina Klarića u uvodnom izlaganju da je glavni akcenat stavljen na renoviranja koja se dešavaju u Skupštini Crne Gore. Zaista za svaku pohvalu. Eto mi kažemo da se ništa ne radi u Skupštini, i te kako se radi. Izvode se radovi svakodnevno”, ocijenila je Vuksanović Stanković.

Osvježilo je svugdje, kaže poslanica SDP-a, pa zašto da ne “osvježi” i u Skupštini Crne Gore.

“Ali za novo rukovodstvo. Dobro ste posao uradili za novo rukovodstvo i za novi saziv parlamenta koji uskoro dolazi, jer vama i ostalima ističe mandat. Tako da novo rukovodstvo i novi saziv biće u novom ruhu dočekani”, poručila je Vuksanović Stanković.

“Ova vlast odlazi. Džaba ste krečili. Crnu Goru dalje urušavati nećete”, objavila je Vuksanovićm Stanković na Twitter-u.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...