BRUKA, UŽIVO: Vučićeva uzdanica naučila napamet govor, vrijeđala sagovornika, pa zaboravila tekst... (VIDEO)

Od kad je osnovana, Akademija mladih lidera Srpske napredne stranke iznjedrila je brojne političare upitnih sposobnosti.

  • Regija

  • 27. Okt. 2021  

  • 3

Tokom svog prvog učešća u emisiji “Riječ na riječ”, mlada Nevena Đurić demonstrirala zavidne vještine u vrijeđanju sagovornika, političkih neistomišljenika, upadanju u riječ i vikanju.

 

Nevena Đurić postala je prva opcija SNS-a za gotovo svaku debatnu emisiju. I kolege iz stranke su joj odale priznanje na iskazanoj hrabrosti, te je tako, pošto je vidjela uživo opoziciju i preživjela taj susret, stekla status heroine.

Pritisak koji se sručio na leđa mlade jurišnice SNS-a i očekivanja da bude mladi Vučić u ženskom obliku su uzela svoj danak. Nevenu su sinoć poremetile dvije riječi koje izgovorio Aleksandar Jovanović Ćuta iz pokreta Ekološki ustanak.

Dok je “biflala” unaprijed nučen govor, Nevena je počela da zamuckuje. U trenutku kad je postalo očigledno da je zaboravila šta je rekla i kad je postalo jasno da je daleko od poentiranja, dodatno ju je poremetila jedna upadica.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...