DRAMA U BANJOJ LUCI: Žena skočila s mosta u Vrbas, policajac je spasio...

Odmah je obavještena Služba hitne medicinske pomoći koja je ukazala osobi ljekarsku pomoć, te istu zbrinula na Univerzitetski klinički centar.

  • Hronika

  • 27. Okt. 2021  

  • 0

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, jutros oko 6.10 sati, postupili su po prijavi da je nepoznata ženska osoba skočila sa Rebrovačkog mosta u rijeku Vrbas.

“Policijski službenik je ušao u rijeku Vrbas i izvukao lice iz rijeke. Utvrđeno je da se radi o G. I. iz Banjaluke”, saopćeno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U saopćenju se dodaje da je odmah obavještena Služba hitne medicinske pomoći Banjaluka, koja je ukazala osobi ljekarsku pomoć, te istu zbrinula na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...