LIJEPA KAO GRIJEH: Potpuni zaokret u karijeri bivše loto djevojke Dunje Mutevelić, sada se bavi...

Plavokosa ljepotica jedna je od rijetkih čiji se život ne vrti oko društvenih mreža.

  • Estrada

  • 27. Okt. 2021  

  • 0

Još u martu 2011. godine Dunja Mutevelić postala je zaštitno lice hrvatske verzije "TV Bingo Showa". Premda joj je to bilo prvo televizijsko iskustvo, tada studentica Ekonomskog fakulteta u emisiji se snašla i više nego dobro te stekla naklonost gledatelja. Nakon godina vođenja odlučila je napraviti životni zaokret.

- Vrijeme je za nove radne pobjede. Nakon više od 10 godina jednostavno je došlo do zasićenja, a istovremeno mi se ukazala odlična prilika i svojevrstan izazov. Mami je trebao ekonomist, a meni drugi, ozbiljniji posao. Ostala sam još dijelom vezana na televiziju, vodim emisiju 'Dom na kvadrat', što mi je zabavno, tako da još uvijek nisam skroz odustala od televizije, rekla je Mutevelić tportalu.

Jednom je prilikom bivša loto djevojka rekla kako bi rado imala svoju slastičarnu, no sada otvara polikliniku. Tačnije, ulazi u estetske vode.

- Nisam ni sanjala da ću se priključiti mami i njenom timu. Moja mama je oftalmološki kirurg, a godinama se bavi i estetskom medicinom. Zadnjih godina ima svoju polikliniku, iz koje je nastala i treća firma, a to je Ritz Estetika. S obzirom na to da sam završila Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, bio je logičan slijed da se uključim u obiteljski posao, nastavlja Mutevelić.

Plavokosa ljepotica jedna je od rijetkih čiji se život ne vrti oko društvenih mreža.

- Nisam fan društvenih mreža i moram priznati da mi taj svijet uopće ne fali. U slobodno vrijeme obožavam čitati knjige, uz neizostavne šetnje peseka, trening, masažu.. Kad ne radim, imam se vremena posvetiti svojim interesima i hobijima, zaključuje Dunja Mutevelić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...