U SARADNJI SA ŠVICARSKIM PROGRAMOM SIPPO: Kompanije iz BiH izlažu u Düsseldorfu, na najvećem sajmu na svijetu u oblasti...

Na sajmu će se predstaviti pet bh. kompanija, i to Zenko Zenica, D.D.D. Zaštita Stolac, Export - Import Kuna Visoko, Rentex Com Tuzla i Ligno - Komerc Banja Luka.

  • Ekonomija

  • 27. Okt. 2021  27. Okt. 2021

  • 0

Vanjskotrgovinska komora BiH u saradnji sa švicarskim programom za promociju uvoza SIPPO, prvi put organizuje zajednički nastup bh. kompanija na Međunarodnom sajmu za sigurnost, zaštitu zdravlja i zaštitu na radu "A+A 2021".

Sajam se održava u periodu do 29. oktobra u Düsseldorfu u Njemačkoj.

Bh. firme izlažu na štandu u hali 7 ukupne površine 60 kvadratnih metara. Na sajmu će nastupiti pet bh. kompanija, i to Zenko Zenica, D.D.D. Zaštita Stolac, Export - Import Kuna Visoko, Rentex Com Tuzla i Ligno - Komerc Banja Luka.

“'A+A' je najveći i najznačajniji međunarodni sajam na svijetu kada je u pitanju sigurnost i zaštita na radu, a održava se svake dvije godine. Ove godine na sajmu će se predstaviti 1.249 izlagača iz 56 zemalja. Za bh. kompanije nastup na ovom sajmu predstavlja dugoročnu investiciju, a nastup na istom bi im trebao pomoći da ostvare pozitivne pomake u poslovanju i povećanju prodaje”, kazali su iz Vanjskotrgovinske komore BiH, prenosi Klix.ba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...