UHAPŠEN I DRUGI VOZAČ: Udario dječaka u Bijeljini, pa pobjegao s mjesta nesreće

Nesreća se dogodila sinoć kada je prvo dječaka udario automobil „audi A4“ kojim je upravljao Spasojević, a koji je nakon toga pobjegao sa lica mjesta.

  • Hronika

  • 27. Okt. 2021  27. Okt. 2021

  • 0

Bijeljinska policija uhapsila je i drugog vozača koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Bijeljini, a u kojoj je poginuo dječak (14), a njegovi roditelji teško povrijeđeni.

Uhapšen je i Dalibor Spasojević iz Bijeljine.

Nesreća se dogodila sinoć kada je prvo dječaka udario automobil „audi A4“ kojim je upravljao Spasojević, a koji je nakon toga pobjegao sa lica mjesta.

Roditelji su prošli da mu pomognu, ali tada je na njih naletio Pero Despotović sa „golfom“ i udario ih. Od zadobijenih povreda, dječak je preminuo. Despotović je takođe poslije nesreće pobjegao, ali je ubrzo uhapšen i utvrđeno je da je bio pijan.

PU Bijeljina su rekli da će D.S. uz izvještaj nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, piše Srna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...