PJEVAČICA IZNENADILA JAVNOST: Angelina otkrila da je “posjetila” policija, OČEKUJU JE OZBILJNI PROBLEMI!

Pjevačica Anđela Vujović poznatija kao Angelina, oglasila se danas na Twiteru i otkrila da joj dan i nije započeo na tako lijep način.

  • Estrada

  • 27. Okt. 2021  

  • 0

Pjevačica iznenadila javnost kada je otkrila da ju je “posjetila” policija.

Pjevačica Anđela Vujović poznatija kao Angelina, oglasila se danas na Twiteru i otkrila da joj dan i nije započeo na tako lijep način.

Naime, ona se požalila da ju je policija jutros probudila i obavijestila joj prijeti zabrana upravljanja automobilom, tako da uopšte nije očekivala da će joj ovako započeti dan, što je i sama priznala.

alt

-Divan dan..Probudila me je policija koja mi je rekla da idem kod sudije da me ne bi oni odveli i dobih 30 dana zabrane vožnje. Ko voli nek čestita – napisala je ona.

Inače, Anđela je nedavno u jednoj emisiji priznala da nikada ne bi bila kao Jelena Karleuša, jer ona vodi drugačiji život od nje.

-Jelena ima isforsirano popularan život. Svako ko toliko radi na tome, konstantno izbacuje fotke na Instagram, to je isforsirano. Ne mislim ništa loše o tome, ali ja to ne radim – rekla je tada pevačica, prenosi Hayat.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...