KOEMANOVA BARCELONA DOŽIVJELA NOVI PORAZ: Pogledajte kako je sjajni Radamel Falcao presudio Kataloncima (VIDEO)

Barcelona pod vodstvom Ronalda Koemana nastavlja nizati loše rezultate, a večeras je doživjela treći poraz u posljednja četiri meča La Lige.

  • Sport

  • 27. Okt. 2021  27. Okt. 2021

  • 0

Bolji je večeras od katalonskog sastava bio Rayo Vallecano na domaćem terenu, a pobjedu mu je donio iskusni Kolumbijac Radamel Falcao.

Falcao je odlučio pobjednika jako lijepim golom u 30. minuti na asistenciju Treja. Barca je mogla do poravnanja u 72. minuti kada joj je dosuđen penal, ali ga Memphis Depay nije uspio realizirati!

Duboko u sudijskoj nadoknadi je blizu postizanja gola bio Aguero, ali je nakon ubačaja Desta ipak pogodio samo vanjski dio mreže. Nekoliko trenutaka poslije je nakon ubačaja Aguera usamljen na desetak metara loptu dočekao mladi Gavi, ali očajno je zahvatio loptu volej udarcem.

S ova tri boda Rayo je izbio na sjajno peto mjesto pošto ima 19 bodova, a Barca je s četiri manje devetoplasirana.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...