„UPLATI SEBI LIJEČENJE…“: Društvene mreže gore, Gorica Dodik potpuno izgubila kompas, počela odgovarati i na engleskom…

Jedan od prvih koji je ponudio „pomoć“ Dodikovoj porodici bio je stanoviti Neđo Lepir iz Njemačke, koji se u šali javio porukom na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 28. Okt. 2021  

  • 2

Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, oštro je reagirala zbog pokretanja peticije za pomoć njezinoj porodici.

Jedan od prvih koji je ponudio „pomoć“ Dodikovoj porodici bio je stanoviti Neđo Lepir iz Njemačke, koji se u šali javio porukom na društvenim mrežama.

-Hvala ti, dobri moj Neđo kada skupiš taj novac, uplati sebi liječenje na nekoj klinici za psihijatriju dok je još vrijeme i dok ne počneš i sebe da mrziš, odgovorila mu je Gorica Dodik, koja je nedugo nakon toga pronašla „krivca“ za sve.

-Kakva povezanost i usklađenost federalnih medija i BNTV-a. Izmišljajte vijesti, lažite, ali imate i vi porodice sve će vam se ovo vratiti. What goes around, comes around, pokušala je na engleskom jeziku poentirati Dodikova kćerka.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...