DRAŠKO STANIVUKOVIĆ ŽESTOKO OSUDIO NASTUP LAKTAŠENKA: "Sve ono što je Milorad Dodik izgovorio ženi, majci..."

Nastup Milorada Dodika je vjesnik da ćemo sljedeće godine pobijediti na nivou Republike Srpske, kazao je Stanivuković.

  • Mini market

  • 28. Okt. 2021  28. Okt. 2021

  • 0

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, žestoko je osudio jučerašnji nastup člana Predsjedništva i lidera SNSD-a, Milorada Dodika koji se tokom skupštinskog zasjedanja okomio na zastupnicu PDP Jelenu Trivić.

-Nas dvoje i dalje vodimo važne bitke na dva fronta, Jelena u Narodnoj skupštini Republike Srpske, ja u Gradskoj kući. Sve ono što je Dodik rekao jednoj ženi, majci i profesorici, velikom borcu za bolje sutra, ali i ostalim poslanicima, mojim saborcima iz reda opozicije je nešto što smo prošli nekoliko puta, a onda zajedno pobijedili u Banja Luci. Zato je nastup Milorada Dodika vjesnik da ćemo sljedeće godine pobijediti na nivou Republike Srpske! Nastavljamo da vodimo još jače ove važne bitke, napisao je Stanivuković.

Нас двоје и даље водимо важне битке на два фронта, Јелена у Народној скупштини Републике Српске, ја у Скупштини Града....

Objavljuje Драшко Станивуковић - Draško StanivukovićSrijeda, 27. listopada 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...