ANGELINA JOLIE KAO INSPIRACIJA: Suknja koja vizuelno smanjuje struk, a rijetko kad se viđa na crvenom tepihu (FOTO)

Pažnju okupljenih posebno je privlačila Angelinina maksi suknja koja je bila toliko duga da je u potpunosti sakrila njenu obuću.

  • Žena

  • 28. Okt. 2021  28. Okt. 2021

  • 0

Predimenzionirane maksi suknje su rijedak prizor na crvenom tepihu, a pogotovo uoči velikih događanja kao što je bila britanska premijera novog Marvelovog filma „Eternals“ s Angelinom Jolie u jednoj od glavnih uloga.

Američka glumica i redateljica pojavila se ispred kino-dvorane BFI IMAX u Londonu u grandioznoj verziji ženskog poslovnog odijela sastavljenog od predimenzionirane crne suknje do poda koju je sparila s bijelom bluzom i crnim sakoom.

Riječ je kompletu s potpisom talijanske modne kuće Valentino čije komade i inače voli nositi – kako u svečanim, tako i u privatnim trenucima.

Pažnju okupljenih posebno je privlačila Angelinina maksi suknja koja je bila toliko duga da je u potpunosti sakrila njenu obuću. Unatoč tome, slavna se ljepotica kretala bez ikakvih problema po crvenom tepihu te ispred mnogobrojnih obožavatelja.

Angelina Jolie - 3Angelina Jolie u Valentinovoj kreaciji (Foto: Guliver / AP)


A kroj suknje vizuelno je smanjio struk slavne dame, a pogotovo u kombinaciji sa strukiranom bluzom te sakoom. Kombinacija je to koja se uistinu rijetko kad viđa na crvenom tepihu, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...