DO UŠIJU ZALJUBLJENA U BOSANCA: Sandra Perković objavila fotku na kojoj strasno ljubi dečka, uz kratku poruku…

Edis, inače rodom iz Prijedora, dobio je dvije važne uloge u njezinom životu. Pod njegovim vodstvom Perković je osvojila Svjetski naslov i Dijamantnu ligu.

  • Estrada

  • 29. Okt. 2021  29. Okt. 2021

  • 0

Dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković u posljednje vrijeme na svom Instagram profilu objavljuje fotografije koje nisu isključivo vezane za njezine sportske uspjehe.

Nakon fotografije na plaži, Sandra je fanove počastila fotkom s dugogodišnjim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem.

-Volim te do neba i nazad, napisala je u opisu fotografije.

 24sata Foto: Instagram Edis, također atletičar, inače rodom iz Prijedora, dobio je dvije važne uloge u njezinom životu. Pod njegovim vodstvom Perković je osvojila Svjetski naslov i Dijamantnu ligu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...