„SB“ NA LICU MJESTA; ČVRST STISAK VOŽDA IZ LAKTAŠA: Počeo sastanak u Predsjedništvu BiH, pogledajte kako su Palmera i Eichorst dočekali Komšić, Dodik i Džaferović (FOTO)

U fotogaleriji pogledajte šta je naš reporter zabilježio jutros u Predsjedništvu BiH.

  • Vijesti

  • 29. Okt. 2021  29. Okt. 2021

  • 6

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine primli su danas Matthewa Palmera, višeg zvaničnika Ministarstva vanjskih poslova SAD-a zaduženog za izbornu reformu u BiH i Angelinu Eichorst, direktoricu pri Evropskoj službi za vanjske poslove (EEAS).

Baš kako je i najavljeno iz Predsjedništva BiH, susret je počeo u 9:30 sati.

Podsjećamo, Palmer i Eichorst su jučer započeli razgovore sa političkim predstavnicima u našoj zemlji o izmjenama Izbornog zakona u BiH te su se sastali sa liderima SDA i HDZ-a.

Bakir Izetbegović i Dragan Čović su ranije ujutro prvo održali odvojene sastanke, a nakon toga su se vratili u zgradu Delegacije EU kako bi se priključili delegacijama SDA i HDZ koje su razgovarale o izmjenama Izbornog zakona BiH.

U fotogaleriji pogledajte šta je naš reporter zabilježio jutros u Predsjedništvu BiH.

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...