"TREBALO JE UKLONITI SAMO MURAL GENERALU PRALJKU...": Uzbuna u Zagrebu, nakon svega oglasio se i gradonačelnik Tomašević

Jutros se o tome oglasio i HEP koji ističe da mu je nalog za uklanjanje mural stigao iz Grada Zagreba.

  • Regija

  • 29. Okt. 2021  

  • 5

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević komentirao je uklanjanje murala na zagrebačkom Laništu i rekao da su svi uklonjeni greškom osim onaj posvećen ratnom zločincu Slobodanu Praljku.

"Vijeće gradske četvrti je tražilo uklanjanje murala Slobodana Praljka na temelju prijave građana. Prijava je proslijeđena Komunalnom redarstvu koje je uputilo nalog HEP-u budući da se taj mural Slobodana Praljka nalazio na trafostanici HEP-a. Greškom su uklonjeni svi murali na trafostanici. Uklonjeni je mural 94. gardijske brigade, mural posvećen Dinamu i mural posvećen žrtvama Vukovara", rekao je gradonačelnik Zagreba, javljaju hrvatski mediji.

Jutros se o tome oglasio i HEP koji ističe da mu je nalog za uklanjanje mural stigao iz Grada Zagreba.

-Zbog velikog interesa javnosti oko uklanjanja murala na trafostanici HEP ODS-a Elektre Zagreb u Ulici Ive Robića u Blatu, k.č.br. 1000/8, upućujemo sljedeće priopćenje:

HEP ODS Elektra Zagreb postupila je sukladno nalogu za uklanjanje murala koji je izdao Grad Zagreb, Gradski ured za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, a po prijavi Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad", pišu u saopćenju.

Nezadovoljni Zagrepčani i branitelji sinoć su se okupili ispred precrtanih murala na zagrebačkom Laništu, a stigli su i Bad Blue Boysi, koji su izradili novi mural.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...