BORENOVIĆ O VEZI SA ESCOBAROM: “Tog čovjeka nikada u životu nisam vidio, niti čuo, mi IMAMO SVOJE stavove i TAČKA”

Dodao je kako PDP ima svoje stavore koje narod podržava i da oni postupaju na toj osnovi.

  • Mini market

  • 29. Okt. 2021  29. Okt. 2021

  • 0

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović tvrdi kako nikada nije obavio nijedan razgovor sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD za zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

- Tog čovjeka nikada u životu nisam vidio, niti čuo, nit sam s njim pričao lično niti telefonom, rekao je Borenović,

Dodao je kako PDP ima svoje stavore koje narod podržava i da oni postupaju na toj osnovi.

- Za razliku od “svježih dašaka vjetra na Balkanu”, mi imamo svoje stavove podržane od našeg naroda i tačka.

Gabriel Escobar je prilikom jučerašnjeg obraćanja rekao kako su "energično angažirani sa lokalnim akterima i našim partnerima kako bismo povukli sve poteze koji će spriječiti povratak u problematičnu prošlost Bosne", što je izazvalo buru reakcija koje su najčešće potezale pitanje ko su ti akteri.

Eskobar se pohvalio da je zahvaljujući njegovoj molbi upućenoj određenim političkim akterima u Republici propala ideja Milorada Dodika da jedinstvenim nastupom odbrani Republiku Srpsku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...