SJAJNA UTAKMICA DIVA IZ ŽIVINICA: Portland razbio Clipperse, Nurkić ostvario novi double-double učinak, pogledajte bravure najboljeg bh. košarkaša

Portland sada ima omjer pobjeda i poraza od 3:2, a 1:1 protiv Clippersa ove sezone.

  • Sport

  • 30. Okt. 2021  

  • 0

Manje od sedam dana prošlo je od pobjede sa 20 poena razlike nad Portlandom, a L.A. Clippersi su poraženi od Trail Blazersa rezultatom 111:92.

Unatoč igri Paula Georgea koji je postigao 42 poena, ostatak tima se još jednom mučio, a Kawhi Leonard još uvijek nedostaje u početnoj postavi Clippersa.

Kod Blazersa najefikasniji su bili Damian Lillard sa 25 poena, te CJ McCollum i Jusuf Nurkić sa po 14 poena, s tim što je bh. centar ostvario i 17 skokova. Portland sada ima omjer pobjeda i poraza od 3:2, a 1:1 protiv Clippersa ove sezone.

Pogledajte bravure najboljeg bh košarkaša Jusufa Nurkića.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...