U ŽIRIJU NISU ZNALI ŠTA SE DOGAĐA: Pogledajte sa kakvim je nastupom u „Supertalentu“ konobar iz Orašja podigao publiku na noge

 Iako je Janko Popović Volarić umalo pokvario trik, Elvis je ipak uspio proći dalje.

  • Show

  • 01. Nov. 2021  

  • 0

Elvis Karahodović konobar je iz Orašja, a ime dobio po Elvisu Presleyu.

Zaručen je za Amnu, djevojku koju zna cijeli život, s kojom je započeo vezu kad je ona imala 18, a on 16. Bavi se trikovima s kartama već 8 godina i volio bi imati svoj show bez velike pozornice. Uvijek su ga karte fascinirale, ali ne voli da ga se naziva mađioničarom.

Elvis, imaš stvarno dobar potencijal, poručio bih ti da još malo vježbaš van sobe, onda ćeš se puno bolje znati snaći u ovakvim situacijama, čak imaš i jako izvježbane ruke. Puno više nego što ti to prezentiraš“ – komentirao je član žirija Davor Bilman.

 Iako je Janko Popović Volarić umalo pokvario trik, Elvis je ipak uspio proći dalje, a njegov nastup pogledajte u nastavku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...