NA MARGINAMA KLIMATSKOG SAMITA U GLASGOWU: Biden opet zadrijemao u javnosti, probudio ga pomoćnik (VIDEO)

COP u Glasgowu organiziraju Ujedinjene nacije (UN) o klimatskim promjenama

  • Svijet

  • 01. Nov. 2021  

  • 0

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se čini da je američki predsjednik Joe Biden zaspao tokom uvodnih govora COP26 klimatskog samita u Glasgowu, prije nego što ga je probudio pomoćnik.

COP u Glasgowu organiziraju Ujedinjene nacije (UN) o klimatskim promjenama i ima za cilj okupiti vlade iz cijelog svijeta kako bi razgovarali o ubrzanom klimatskom problemu.

Video je na društvenoj mreži Twitter podijelio novinar Washington Posta Zach Purser Brown.

Inače, sličan videosnimak, na kome se vidi predsjednik SAD-a Joe Biden koji je "zakunjao" na sastanku sa premijerom Izraela Naftalijem Bennettom objavljen je na društvenim mrežama u augustu ove godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...