GORICA DODIK I SLOBODAN VASKOVIĆ STALI NA ISTU STRANU: “Kako nije iza rešetaka odavno, ima li imalo stida ili je toliki monstrum da…”

Radi se o kućnom majstoru zaposlenom na UKC RS.

  • Mini market

  • 02. Nov. 2021  02. Nov. 2021

  • 2

Kada brod počinje da tone, kapetan se prvo nastoji osloboditi nepotrebnog balasta, kako bi plovilo što duže zadržao na površini. Po svemu sudeći, slično se trenutno dešava i u SNSD-u. Ovakva pretpostavka se može izvući na osnovu posljednje poruke na Twitteru, koju je objavila Dodikova kćerka Gorica. U podužem tekstu sasula je "drvlje i kamenje" na izvjesnog Milana Ćurlića Ćurlu.

Radi se o liku koji je zaposlen na UKC RS-a u Banjoj Luci, kao kućni majstor, odnosno osoba zadužena za održavanje objekta. Navodno, za njegovo zapošljavanje zaslužan je jedan od Dodikovih trenutnih miljenika, direktor UKC-a Vlado Đajić.

Međutim, iako je miljenikov miljenik, Ćurlu to nije spasilo bijesa prve kćerke RS-a.

- Već neko vrijeme sebe sputavam da ne imenujem ovdje jednu osobu, sve zbog toga da opet sebe ne izlažem budalama koje će me razapinjati i vrijeđati na sve moguće načine. Ali ja ne bi bila ja da tim istim budalama to zadovoljstvo ne učinim. Pa da krenem…

Banjolučani su čuli za dotičnog Ćurlu i 99 posto njih ne misli ništa dobro o njemu i ne bih ga spomenula da nije jedan od onih koji se pozivaju na Milorada. O dotičnom sam čula takve ružne stvari da, ako su tačne, ne razumijem kako nije iza rešetaka odavno.

Ono što je prelilo čašu i zbog čega sam odlučila da ovo napišem je njegov poziv upućen čovjeku, čiji brat leži na UKC-u zbog korone, da mu proda lijek koji on navodno ima, a koji nabavlja samo izuzetnima!!!

Gospodine Ćurla, kako te nije sramota, imaš li imalo stida ili si toliki monstrum da možeš takve stvari da radiš?!

image

Ćurla se voli pohvaliti fotografijama sa egzotičnih destinacija/

Nije ni čudo što narod misli da se Milorad liječio od korone lijekom nepristupačnim za sve ili da je kao fol ležao gore i ne znam kakve još gluposti, jer takvi kao ti daju povoda svojim pričama, a i “djelima” da se tako misli.

I svi vi koji mislite nakon ovog tvita da me pozovete i da me pitate šta mi to treba, prvo se zapitajte koga branite i šta odobravate da se radi. Ako nakon toga imate potrebu da ga branite onda i vaše ime treba da se nalazi ovdje. Moje mišljenje nećete promijeniti, napisala je Gorica Dodik, piše Oslobođenje.

Zanimljivo da je o Ćurlinim "aferimima" prije četiri mjeseca pisao je i jedan od najvećih Dodikovih oponenata, banjolučki novinar Slobodan Vasković u svom blogu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...