TEGELTIJA UVJEREN DA SCHMIDTOV IZVJEŠTAJ NEĆE PROĆI: “Da je neko tražio od SDA da dostavi taj dokument, bio bi bukvalno identičan kao njegov”

Savjetnik lidera SNSD-a i člana Predsjendištva BiH kaže da OHR u BiH više nije rješenje nego dio problema

  • Mini market

  • 02. Nov. 2021  02. Nov. 2021

  • 1

Da je neko tražio od SDA ili neke druge stranke iz Sarajeva da dostavi izvještaj Vijeću sigurosti UN-a o situaciji u BiH, taj dokument bi bio bukvalno identičan kao izvještaj građanina Christiana Schmidta, izjavio je Srni savjetnik člana Predsjedništva BiH za pravna pitanja Milan Tegeltija

-To govori sve o njegovom sadržaju, kvalitetu i pristrasnosti. To takođe govori dodatno u prilog svima koji ističu prevaziđenost OHR-a u BiH, koji više nije rješenje nego dio problema u BiH, istakao je Tegeltija.

Kaže da je prilično uvjeren da ovaj i ovakav izvještaj neće biti usvojen u Vijeću sigurnosti UN-a, dodajući da će, samim tim, ostati lista proizvoljnih i pristrasnih tvrdnji bez pravne težine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...