STANIVUKOVIĆ POZIVA NA HITNU SJEDNICU SKUPŠTINE: “Dužni smo uvijek razmišljati nekoliko koraka unaprijed…”

On je takođe pozvao i predstavnike republičkih vlasti na sastanak, kako bi razgovarali o aktuelnim problemima u Banjaluci i pronašli rješenje da se prevaziće kriza.

  • Vijesti

  • 02. Nov. 2021  02. Nov. 2021

  • 0

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković zahtijeva da se zakaže hitna sjednica Skupštine Banjaluke. On je svoj zahtjev uputio svim predstavnicima da riješe nacrt budžeta za 2022. godine kako bi izbjegli probleme i prolongiranja tokom naredne godine.

- Uprkos brojnim izazovima sa kojima se suočavamo, pripremili smo Nacrt budžeta za 2022. godinu, zbog čega zahtjevamo hitno održavanje vanredne sjednice kako bismo izbjegli sva moguća odugovlačenja sa donošenjem ovako važnih dokumenata. Dužni smo uvijek razmišljati nekoliko koraka unaprijed, zbog našeg grada i naših sugrađana, rekao je Stanivuković.

Позвао сам представнике републичке власти на разговор. Велике посљедице остају иза непромишљених и штетних одлука...

Objavljuje Драшко Станивуковић - Draško StanivukovićUtorak, 2. studenoga 2021.

On je takođe pozvao i predstavnike republičkih vlasti na sastanak, kako bi razgovarali o aktuelnim problemima u Banjaluci i pronašli rješenje da se prevaziće kriza.

- Pozvao sam predstavnike republičke vlasti na razgovor. Velike posljedice ostaju iza nepromišljenih i štetnih odluka skupštinske većine, a posljedice tih odluka i odugovlačenja skupština mogu biti ogromne po naš grad i naše sugrađane – zaključio je Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...