TEGELTIJA ZAKAZAO SJEDNICU VIJEĆA MINISTARA BiH: Razlog je NATO!

Razlog je i saglasnost za zapošljavanje kadrova u različite državne institucije

  • Vijesti

  • 02. Nov. 2021  02. Nov. 2021

  • 2

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija danas je zakazao sjednicu Vijeća ministara za četvrtak 4. novembra, a riječ je o sjednici koja je otkazana 29. jula, nakon što su kadrovi iz RS-a započeli bojkot rada državnih institucija, piše Patrija.

Na dnevnom redu je Prijedlog programa reformi BiH 2021. čiji je predlagač Komisija za saradnju s NATO-om BiH s prijedlogom odluke o usvajanju programa reformi BiH.

Predloženo je i nekoliko saglasnosti za popunu radnih mjesta u Ministarstvu vanjske trgovine i ekonomskih odnosa, SIPA-i Ministarstvu odbrane, Ministarstvu komunikacija i prometa.

Na dnevnom redu je i ratifikacija više sporazuma i ugovora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...