STANIVUKOVIĆ SEBE NAZVAO “MIROTOČIVI DRAŠKO”; GORICA GA ISMIJALA: "Ima li iko od tih silnih jahača da mu objasni šta ta riječ znači..."

O epitetu koji je udjelio sam sebi odmah se na Twitteru oglasila kćerka Milorada Dodika, Gorica Dodik

  • Mini market

  • 03. Nov. 2021  03. Nov. 2021

  • 1

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković požalio se danas na "opstrukciju vladajuće većine" zbog budžeta ovog grada. "Danas u budžetu 40 miliona KM stoji, a kad snijeg padne biće na nama, na građanima da skupljamo pahuljice", kazao je on i dodao nije zabilježeno da sjednica traje 41 dan.

Tokom obraćanja javnosti Stanivuković se nazvao “Mirotočivi Draško” jer je, kako je naveo, blag i miran.

Na kraju je ponovo pozvao SNSD na razgovore. “Hoće li lijepa riječ gradonačelnika otvoriti gvozdena vrata skupštine”, upitao je Draško Stanivuković.

O epitetu koji je udjelio sam sebi odmah se na Twitteru oglasila kćerka Milorada Dodika, Gorica Dodik.

-Mirotočivi Dračko, ima li iko od tih silnih jahača da mu objasni šta ta riječ znači ili je on totalno zglajzao da sam sebe proglasi za sveca, napisala je Gorica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...