GRLIĆ RADMAN IZGUBIO ŽIVCE: "Ja sam Hrvat katolik, Zoran Milanović nije"

Komentirao je odnos Pantovčaka i Banskih dvora te ponovio tvrdnje kako su kandidati predsjednika Zorana Milanovića nekvalificirani.

  • Regija

  • 03. Nov. 2021  

  • 3

Nakon što je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović odgovorio na napade ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana u vezi ambasadora, sada se oglasio i sam ministar u emisiji HRT-a.

Komentirao je odnos Pantovčaka i Banskih dvora te ponovio tvrdnje kako su kandidati predsjednika Zorana Milanovića nekvalificirani.

Ponovio je i optužbe da Milanović želi uhljebiti bivše župane i propale političare, prenosi Dnevno.hr.

Milanović tu nije nešto bitan

Na pitanje o komunikaciji s predsjednikom vezano za politiku prema BiH Grlić Radman potrudio se objasniti kako predsjednik tu i nije nešto bitan već da je uloga Pantovčaka protokolarna.

Ipak, rekao je kako mu je drago što se Pantovčak priklonio aktivnostima vlade i nacionalnoj politici.

Osvrnuo se ministar i na istup predsjednika. Otkrio je kako je doista bio zgrožen kad je čuo kako je govorio o Banožiću.

Rekao Milanoviću da su mu kandidati nekvalificirani

Dotaknuo se i a,basadora.

S Milanovićem je kaže, razgovarao i u UN-u rekavši mu kako su njegovi kandidati, prema izvještajima s terana – nekvalificirani.

"Svojim su ranijim radom", kazao je Radman, "pokazali da ne mogu predstavljati hrvatsku diplomatiju. Je li neko sposoban govoriti jezike ili nije", dodao je.

Pogodilo ga je spominjanje oca

Kaže kako ga je spominjanje oca jako pogodilo.

"Ono što mi nije pravo, ja to moram reći jest. Spominjanje oca. To je… Ja sam jako osjetljiv na roditelje. Vrlo sam ponosan na svoga oca, volio bih i kad bi predsjednik Milanović bio ponosan na svoga. On o mome ocu ne zna ništa, on je služio interesima hrvatskog naroda. Ja sam odgojen kao Hrvat i kao katolik što on (Milanović op.a.) nije. Upravo je on 1985. ili 1986. ušao u Titovu partiju kad je svako pametan iz nje izlazio”, rekao je Grlić Radman dodavši kako ga je to sve jako pogodilo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...