GORE DRUŠTVENE MREŽE: Izjava Zukana Heleza o kupovini krstarećih raketa bez teksta ostavila Ognjena Tadića...

Nakon izjave zastupnika SDP-a BiH, oglasio se bivši član SDS-a i NDS-a.

  • Mini market

  • 04. Nov. 2021  

  • 7

Zukan Helez, zastupnik SDP-a u Parlamentu BiH, istakao je gostujući na FTV-u da se u narednom periodu moraju što više jačati domaće institucije i država BiH.

"Postoji SIPA, OSA. Veliki je rizik tih ljudi šta će biti s njima ako krenu za Dodikom. Ima Tužilaštvo, Sud. To ništa nismo imali '92. Ovo ipak ima jedna snaga i sve više se moramo u sebe uzdati, kazao je Helez.

No, jedna je Helezova izjava podigla prašinu na društvenim mrežama.

-Zukan Helez poslanik i potpredsjednik SDP-a BiH upravo na FTV-u, u emisiji Odgovorite ljudima, kaže da su se za novac potrošen na respiratore trebale kupiti krstareće rakete i da treba praviti ustavotvornu skupštinu Republike BiH, bh. socijaldemokratijo i Bogu si teška, poručio je bivši SDS-ovac i DNS-ovac Ognjen Tadić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...