TEŽAK UDARAC MILORADU DODIKU: Prije dolaska u Banju Luku premijer Mađarske Viktor Orban sastao se s visokim predstavnikom Christianom Schmidtom, tema razgovora je…

Sastanak Orbana i Schmidta dogodio se uoči posjete premijera mađarske Banjoj Luci.

  • Vijesti

  • 05. Nov. 2021  05. Nov. 2021

  • 12

Premijer Mađarske Viktor Orban sastao se u srijedu navečer u svom uredu u Budimskom dvorcu sa Christianom Schmidtom, novim visokim predstavnikom za Bosnu i Hercegovinu, rekao je šef Ureda Viktora Orbana za MTI.

Orban i Schmidt su razmotrili situaciju u regionu Balkana s posebnim osvrtom na Bosnu i Hercegovinu, kazao je Bertalan Havasi.

Njemački političar je u kancelariju visokog predstavnika ušao 1. augusta, napominje mađarska državna novinska agencija, objavivši fotografiju sa sastanka u Budimpešti.

Sastanak Orbana i Schmidta dogodio se uoči posjete premijera mađarske Banjoj Luci.

„Slobodna Bosna“ jučer je izvijestila o dolasku mađarskog premijera Orbana u Banju Luku. Detaljnije možete pročitati OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...