PLENKOVIĆ EKSPLODIRAO: "Milanović sramotno, bezobrazno i lažno govori o HDZ-u kao o..."

HDZ je na Facebooku komentirao sukob predsjednika Zorana Milanovića i ministra obrane Marija Banožića te je objavio izjavu premijera Hrvatske Andreja Plenkovića.

  • Regija

  • 05. Nov. 2021  05. Nov. 2021

  • 2

Status prenosimo u cijelosti:

"Bu! Bu! Milanović nas je baš zaplašio! No neće mu proći protuzakoniti naum o privatizaciji HV-a. Predsjednik Andrej Plenković: Milanović sramotno, bezobrazno i lažno govori o HDZ-u kao o nacističkoj stranci.

Ispod svake je razine nazivati Marija Banožića 'gaulajterom'. Ako tko ne zna, gaulajter je lokalni čelnik Hitlerove Nacionalsocijalističke radničke partije. 

Nisam zamijetio da je itko reagirao na tu uvredu na račun ne samo ministra obrane, nego i članova HDZ-a i svih građana koji su nam na izborima dali povjerenje da vodimo Vladu RH i upravljamo državom. 

Milanoviću ove godine očito nije bilo dovoljno to da krši zakone o sudovima, državnim blagdanima i obrani & da COVID19 izjednačava s karijesom. Jučer je pak ustvrdio da ne treba nositi maske.

Umjesto da pomogne borbi protiv opasnog virusa, namjerno zbunjuje građane. I može on ne znam kakvim sve više prijetnjama o 'blokadama' i 'aktiviranju članka 144. Ustava' pokušavati prikriti svoje nezakonitosti, ponovit ću: neće mu proći naum o privatizaciji i politizaciji pobjedničke hrvatske vojske. 

Bu! Bu! Baš nas je zaplašio! To je sve bura u čaši vode. Kad-tad će se morati početi ponašati u skladu sa zakonom. A što se tiče odnosa spram hrvatskih vojnika, upravo im je on kao premijer ukidao materijalna prava, smanjivao izdvajanja za HV, dok u 5 godina našeg mandata ona kontinuirano i konzistentno rastu.

Donijeli smo i odluku o nabavi borbenih aviona i vratili Hrvatsku vojsku u Vukovar, Grad Heroj, u Ploče, Sinj, Varaždin i Pulu iako su SDP i Milanović tvrdili da je to - nemoguće!", stoji u objavi na Facebooku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...