DRAMATIČNA NOĆ: Nabujala rijeka Bosna izlila se u Kaknju, voda ušla u kuće

Osim naselja Doboj, izlijevanje Bosne i plavljenje objekata zabilježeno je u Povezicama, Malješu, Donjem Kaknju...

  • Vijesti

  • 05. Nov. 2021  05. Nov. 2021

  • 0

Nabujala rijeka Bosna večeras se izlila se u Kaknju. Poplavljeno je nekoliko naselja. Najkritičnija situacija je u naselju Doboj gdje se voda probila do kuća i imovine.

Poplave su već prouzrokovale velike štete. S obzirom na činjenicu da kiša i dalje pada ne predvidiva je noć pred građanima.

Da se rijeka Bosna izlila iz svog korita i poplavila broje kuće i poslovne objekte na društvenim mrežama potvrdio je i načelnik Kaknja Mirnes Bajtarević.

"Štab Civilne zaštite je na terenu. Trgošped d.o.o Kakanj je angažovao mašine i kamione i nasuo na ovim mjestima potreban materijal i spriječili smo veće štete", naveo je između ostlog Bajtarević.

Osim naselja Doboj, izlijevanje Bosne i plavljenje objekata zabilježeno je u Povezicama, Malješu, Donjem Kaknju...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...