MILO ĐUKANOVIĆ UPOZORAVA: "Vladajuća koalicija želi da Crnu Goru vrati vjekovima unazad"

Crnoj Gori su potrebne promjene i DPS je spreman za to.

  • Regija

  • 06. Nov. 2021  06. Nov. 2021

  • 0

Posljednih godinu prisustvujemo demonstraciji alternativne političke ponude Crnoj Gori, kazao je predsjednik Crne Gore i lider DPS-a Milo Đukanović.

"Do toga su doveli rezultati parlamentarnih izbora i ne možemo polemisati sa izbornom voljom građana. Svojim greškama smo doprinijeli da dođe do takvog ishoda, a da nije bilo tih grešaka siguran sam da bismo savladali te probleme sa kojima smo se suoćili 30. augusta prošle godine", kazao je Đukanović.

On je na Kongresu Alijanse žena DPS-a poručio da aktuelna vladajuća koalicija želi da Crnu Goru vrati vjekovima unazad.

Crnoj Gori su potrebne promjene i DPS je spreman za to.

"Reforme koje sprovodimo nam pomažu da se oslobodimo slabosti. U ovom trenutku nam treba dalje širenje koalicionog kapaciteta DPS-a", rekao je Đukanović.

Ubijeđen je Đukanović da će u narednim mjesecima doći do promjene vlasti i da će se stvoriti koalicija koja će biti odgovorna prema nacionalnim interesima i da će DPS biti stožer takve proevropske politike.

Đukanović je kazao i da je DPS bila i biće oslonac dostizanja evropskog sistema vrijednosti.

Đukanović kaže da ta partija rodnu ravnopravost doživaljava kao izazova u emancipaciji društva.

„DPS je tokom svoje istorije prolazila kroz teška iskušenja. Konstanta je bila da ne pravimo kompromise sa vrijednostima za koje se zalažemo“, rekao je Đukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...