SLAVNA NJEMAČKA MANEKENKA IZLUDJELA FANOVE: Pozirala u krevetu bez gaćica i objavila fotografiju na Instagramu (FOTO)

Iako je isključila opciju komentiranja, sudeći po broju lajkova (više od 180.000), pratitelji su i više nego oduševljeni viđenim

  • Sex i grad

  • 07. Nov. 2021  07. Nov. 2021

  • 0

Slavna njemačka manekenka, 48-godišnja Heidi Klum, ne libi se pokazati golu kožu na društvenim mrežama, no ovaj put otišla je do kraja - na Instagramu se, naime, pohvalila fotografijom na kojoj nema - gaćice!

Dugonoga ljepotica pozirala je u king size krevetu - opušteno leži na leđima u crnom, čipkastom grudnjaku, a golo međunožje prekriva joj tanjur sa slasnim desertom.

- Oh! My! Slasna pita! - napisala je Heidi kraj provokativne fotografije.

Iako je isključila opciju komentiranja, sudeći po broju lajkova koje je skupila (više od 180.000), čini se kako su njezini pratitelji i više nego oduševljeni viđenim.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...