SPEKTAKL U MILANU, SIJEVALO NA SVE STRANE: Sjajan derbi Milana i Intera pokvarila povreda Edina Džeke, kapiten „Zmajeva“ na detaljnim pregledima…

Milan i Inter odigrali su sjajan derbi, a na kraju je rezultat glasio 1:1.

  • Sport

  • 08. Nov. 2021  

  • 0

Inter je poveo iz kaznenog udarca kojeg je u 11. minuti uspješno izveo Calhanoglu, a isti igrač ga je i sam izborio, nakon što ga je srušio Kessie.

Milan je izjednačio već u 17. minuti autogolom De Vrija koji se u skoku sudario sa svojim stoperskim partnerom Škriniarom nakon ubačaja Tonalija.

Imao je Inter još jedan kazneni udarac, nakon što je Ballo Toure srušio Darmiana, no udarac Lautara u 27. minuti sjajno je odbranio Tatarusanu.

Mogao je i Milan do pobjede u završnici, ali je Saelemaekers u 90. minuti pogodio stativu.

Edin Džeko je u 75. minuti mahao prema klupi Intera i tražio zamjenu jer nije mogao nastaviti utakmicu.

Nakon toga je sjeo na teren i uhvatio se za zadnju ložu lijeve noge, a umjesto njega u igru je ušao Correa.

Nakon današnjih pregleda bit će poznata težina povrede, te hoće li kapiten „Zmajeva“ biti spreman za kvalifikacijske utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...