„I OVAJ POČEO DA GLUMI FRAJERA…“: Društvene mreže gore, Radovan Višković izjavom u zaprepastio sve, a onda se „ukazao“ Dragan Mektić…

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je jučer da od posjete zamjenika pomoćnika državnog sekretara SAD-a Gabriela Escobara Bosni i Hercegovini, očekuje da "pojede ćevape i vrati se u Ameriku živ i zdrav".

  • Mini market

  • 08. Nov. 2021  

  • 1

„Da se fino osjeća u Bosni i Hercegovini, da posjeti Sarajevo, pojede ćevape i vrati se u Ameriku živ i zdrav“, rekao je Radovan Višković novinarima tokom obilaska poplavljenih područja.

Escobar je doputovao jučer u Sarajevo i prvo se sastao sa američkim ambasadorom u BiH Ericom Nelsonom. U naredna dva dana Escobar će razgovarati sa članovima Predsjedništva BiH i članovima kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH.

Najavljeno je da će američki zvaničnik imati i brojne sastanke u Sarajevu, ali i u Banjoj Luci, i to ne samo sa političarima.

Nakon Viškovićevih medijskih eskapada, oglasio se i bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić.

-Evo i ovaj počeo da glumi frajera i veliku facu. Bolesnici, svima im je Mile uzor, poručio je kratko Mektić.

Podsjetimo, „Slobodna Bosna“ jučer je izvijestila da je i vodeći beogradski tabloid "Informer", blizak predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, oštro kritizirao poruku premijera RS-a nazvavši ih “neodmjerenom“, te kako bi mogla da proizvede ozbiljne posljedice po Banja Luku”. 

Detaljnije možete pročitati OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...