NASTUP ZA PAMĆENJE: Dječak u „Supertalentu“ otpjevao hit Josipe Lisac i sve ostavio bez teksta

Na prijavu ga je nagovorila starija sestra. Osim što voli muziku, Tonko se bavi nogometom, a igra na poziciji golmana.

  • Show

  • 08. Nov. 2021  

  • 0

Tonko Marojević ime je dobio po poznatom hrvatskom povjesničaru umjetnosti. Voli pjevati iz zabave, a roditelji ga podržavaju i svi su uzbuđeni oko njegovog dolaska na "Supertalent".

Na prijavu ga je nagovorila starija sestra. Osim što voli muziku, Tonko se bavi nogometom, a igra na poziciji golmana. Što se muzike tiče, Tonko je stara duša, ne voli muziku kakvu slušaju njegovi vršnjaci, zbog čega im je neobičan.

„Imaš strašnu simpatičnost, ti bi čak i neprijatelja nasmijao“, rekao je član žirija Davor Bilman, dok je drugi član žirija Janko Popović Volarić dodao: „Vidi se da imaš lijep glas, ali nije bilo obećavajuće, na kraju si se izvukao“.

„Tonko, meni se najviše sviđa što si ustrajao u svom izboru pjesme jer mislim da je u životu ponekad bitno riskirati iz uvjerenja“, rekla je članica žirija Martina Tomičić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...