NE LIČI NA SEBE: Slavna glumica Demi Moore šokirala fanove izgledom svoga lica…

Kako na najnovijim fotografijama glumica izgleda potpuno neprepoznatljivo, pratitelji su na društvenim mrežama izrazili zabrinutost.

  • Show

  • 09. Nov. 2021  

  • 0

Holivudska glumica Demi Moore (58) ljetos je dobivala sve hvale na račun svog izgleda u bikiniju, a sa svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti zabrinula je fanove koji smatraju da je pretjerala s ubrizgavanjem filera i botoksa u jagodice. 

Kako na najnovijim fotografijama glumica izgleda potpuno neprepoznatljivo, pratitelji su na društvenim mrežama izrazili svoju zabrinutost.

'Lice joj ne izgleda normalno, no ne mogu odlučiti radi li se tu o šminki ili plastičnoj operaciji', 'Demi je bila na plastičnoj operaciji", samo su neki od komentara.


Glumica je navodno u vezi s dugogodišnjim prijateljem, glumcem John Travoltom (67), a spojio ih je njezin bivši suprug, glumac Bruce Willis (66).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...