"OSJEĆAM SE LOŠE, ALI...": Pogledajte prvu reakciju Nikole Jokića, nakon što je nokautirao Morrisa (VIDEO)

Nakon svega, Jokiću prijeti drastična kazna, a u američkim medijima spominje se i višemjesečna supsezija najboljeg srbijanskog košarkaša.

  • Sport

  • 09. Nov. 2021  09. Nov. 2021

  • 1

Centar Denvera Nikola Jokić nasjeo je na provokacije, ali nikada ovako nasilno nije reagovao na tako nešto.

Prvo ga je Morris isprovocirao, a onda ga je Jokić s sleđa poslao na parket.

Malo je nedostajalo da dođe do opće tuče, kada je sve bilo riješeno i kada je Denveru već bila osigurana pobjeda.

„Bio je to glup potez. Osjećam se loše.. Bio je to prljav potez i želio sam da se zaštitim, ali nije trebalo da reagujem na ovaj način… Dešava se. Bio je to samo trenutak reakcije i adrenalina“, pokušao je da se opravda Jokić pred novinarima.

Nakon svega, Jokiću prijeti drastična kazna, a u američkim medijima spominje se i suspenzija najboljeg srbijanskog košarkaša.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...