NEBOJŠA VUKANOVIĆ O DANAŠNJEM SASTANKU DODIKA I ERDOGANA: "Srbenda u Stanbolu ponovo zaboravio srpsku trobojku"

Ipak najviše zapada za oko činjenica da ponovo u daleki Stanbol i Tursku nije ponio srpsku trobojku

  • Politika

  • 09. Nov. 2021  09. Nov. 2021

  • 3

"Veliki Srbin i patriota na baterije ponovo je u Stanbolu bio manji od makovog zrna pred turskim predsjednikom Erdoganom, i uskoro ćemo saznati na šta je sada ponizno pristao kako bi opstao na vlasti", piše političar Nebojša Vukanović na svom blogu.

Ipak najviše zapada za oko činjenica da ponovo u daleki Stanbol i Tursku nije ponio srpsku trobojku, iako se uporno kleo da nigdje neće ići niti prisustvovati sastanku bez zastave Republike Srpske, pored zastave BiH koja je stajala iza njegovih leđa.

Šta je bilo sa Srbendom i velikim patriotom, i nije valjda spalo sve napaćeno srpstvo na malu značku na reveru? Zašto se povukao i šta je obećao Erdoganu, i šta je razgovarao na Tajnoj večeri sa Bakirom u Sarajevu?

Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svaka zvijer pokaže svoj trag!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...