CHRISTIAN SCHMIDT STIGAO U BANJALUKU: Posjetio je Transparency International BiH, a onda će u...

Kao je najavljeno Schmidt  će se u okviru radne posjete Banjoj Luci posjetiti i sjedište Uprave za indirektno oporezivanje BiH (UIO BiH).

  • Vijesti

  • 10. Nov. 2021  10. Nov. 2021

  • 2

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt sastao se danas u Banjoj Luci sa predstavnikom Transparency International BiH Uglješom Vukovićem i pravnicom Jovanom Kisin.

Kao je najavljeno Schmidt će u okviru radne posjete Banjoj Luci posjetiti i sjedište Uprave za indirektno oporezivanje BiH (UIO BiH).

Ovo je prva Schmidtova službena posjeta Banjoj Luci, a odlazak u centralu UIO BiH je veoma važan s obzirom da će upravo i ova institucija biti meta opasne politike vlasti u RS-u na čelu s Miloradom Dodikom. Naime, oni su najavili da će, između ostalog, povući i nadležnost za sistem jedinstvenog indirektnog oporezivanja u BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...