SKIDALA SE DO KRAJA: Zaručnica milijardera Jeffa Bezosa zaručila se pet puta, ljepotu održava botoksom, a na računu ima čak…

Kao velika zaljubljenica u avijaciju, stekla je licencu za pilota.

  • Show

  • 12. Nov. 2021  

  • 1

Rastaje se najbogatiji čovjek na svijetu, bila je glavna vijest koja se 2019. godine vezala za Jeffa Bezosa (57) kojem je titulu najbogatijeg "oteo" Elon Musk (50).

Za raspad njegovog dugogodišnjeg braka kriva je ljubav između njega i Lauren Sanchez (51).

Usprkos disleksiji, Sanchez svoju karijeru odlučila graditi na televiziji.

24sata Foto: Facebook

- Nismo imali ništa. Spavala sam na stražnjem sjedalu bakinog automobila dok je ona čistila kuće, i maštala o svojoj karijeri - ispričala je jednom za The Hollywood Reporter. 

Napornim radom došla je do iznosa od 30 miliona dolara na svom bankovnom računu.

24sata Foto: Facebook

Lauren se zaručivala pet puta. S bivšim zaručnikom Anthonyjem Gonzalesom ima sina Nika (20), a sa zasada jedinim suprugom Patrickom Whitesellom dobila je dvije djece: Evana (15) i Eleanor Patricij (13).

Kao velika zaljubljenica u avijaciju, stekla je licencu za pilota. Na to ju je sigurno potaknula i majčina avionska nesreća.

- Ostaneš li bez goriva, prestanu li raditi motori, ideš dolje. Kao i u životu. Sve je dobro ako se sve odvija po našem planu, ali kada stvari krenu nizbrdo, pitaš li se hoćeš li to preživjeti, kazala je u jednom intervjuu. 

Lauren ljepotu održava botoksom, filerima u usnama i implantati u grudima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...