VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ NAJAVILA VELIKE PROMJENE U CRNOJ GORI: "Počelo je, počelo. Da je vječna Crna Gora"

Ona se oglasila nakon što je Skupština Crne Gore na večerašnjem zasijedanju povukla iz procedure Zakon o lokalnoj samoupravi

  • Regija

  • 12. Nov. 2021  12. Nov. 2021

  • 2

"Vladajuća većina sama protiv sebe. Počelo je, počelo. Da je vječna Crna Gora", objavila je na Twitteru poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković.

Ona se oglasila nakon što je Skupština Crne Gore na večerašnjem zasijedanju povukla iz procedure Zakon o lokalnoj samoupravi, jer koalicija Crno na bijelo nije prihvatila dva amandmana SNP-a koji su predviđali obavezu odlaganja lokalnih izbora u Mojkovcu, Petnjici i na Cetinju, te njihovo objedinjavanje sa lokalnim izborima naredne godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...