ALEKSANDRU VULINU SVI SE SMIJU: "Treba zaplijeniti više kokaina, malo mi je" (VIDEO)

Isječak iz video snimka brzo je postao viralan na Twitteru

  • Regija

  • 13. Nov. 2021  

  • 0

Snimak na kome ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin kaže da treba zaplijeniti više kokaina “jer mu je ovo malo”, postao je hit na društvenim mrežama i predmet podsmjeha mnogih korisnika.

Na društvenoj mreži Twitter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu treba više zaplijenjenog kokaina, „jer mu je ovo malo“. Ova izjava možda i ne bi bila toliko sporna da formulacija rečenice nije glasila „treba zaplijeniti više kokaina, malo mi je“, što su korisnici Twittera odmah prokomentarisali.

„Rekordna količina droge je zaplijenjena. Ja smatram da treba zaplijeniti više kokaina, malo mi je, ali biće i toga, vjerujte mi“, rekao je Vulin.

Isječak iz video snimka brzo je postao viralan na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...