SUPRUG TANJE SAVIĆ NAPAO STANIVUKOVIĆA, PJEVAČICA GA BRANI: "Ogavne riječi, Draško ovo nije zaslužio..."

Tanja Savić je nedavno izjavila da je sretno zaljubljena i da joj je "srce u Banjaluci". Nakon saznanja da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se obratio izjavom za medije Stanivukoviću i zaprijetio mu.

  • Estrada

  • 14. Nov. 2021  14. Nov. 2021

  • 0

Pjevačica Tanja Savić šokirana je i vidno uznemirena zbog riječi koje je njen još uvijek zakoniti suprug, Dušan Jovančević, navodno rekao za njezinog dečka gradonačelnika Banje Luke, Draška Stanivukovića i nju.

Naime, Dušan je uputio prijetnje pjevačicinom trenutnom partneru, gradonačelniku Banje Luke Drašku Stanivukoviću.

- Ogavne reči, hladan znoj me oblio. One reči, ja ne mogu da verujem uopšte. Da li je moguće da je to čovek stvarno rekao, kazala je pjevačica!?

- Ovo je šok, uopšte nije trebalo ovo, da se degradira ovaj mladi momak, nije to zaslužio. Da se Dušan nešto sa njim tu... Strašno, dodala je Tanja za "Telegraf".

Podsjetimo, Tanja Savić je nedavno izjavila da je sretno zaljubljena i da joj je "srce u Banjaluci". Nakon saznanja da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se obratio izjavom za medije Stanivukoviću i zaprijetio mu.

- Pitajte Stanivukovića sljedeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s****** u usta. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek, zakonski, moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi, rekao je, navodno, Dušan za Kurir.

Štampano izdanje 14.11.2021.

Inače, ono što je do sada poznato o aferi Tanje Savić sa gradonačelnikom Banje Luke Draškom Stanivukovićem, jeste da njihova veza datira od janura ove godine, da su sa društvom bili na Jahorini, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...