BANJA LUKA CALLING: Stanivuković zvao Tanju Savić, nakon prijetnji njezinog muža, oglasila se i pjevačica…

Nakon što je pročitao u medijima šta je Dušan izjavio za Tanju i njega, Draško je odmah pozvao pjevačicu.

  • Mini market

  • 14. Nov. 2021  

  • 1

Još uvijek zakoniti suprug pjevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, bijesan je zbog njene veze sa gradonačelnikom Banje Luke, Draškom Stanivukovićem. On je u svojoj izjavi za domće medije iznio uvrede na račun svoje žene, ali i uputio prijetnje njenom sadašnjem partneru. Ipak, čini se da to ne pogađa, mladog političara, koji je svojoj dragoj, navodno, poručio da se "opusti".

Kako piše beogradski „Blic“, nakon što je pročitao u medijima šta je Dušan izjavio za Tanju i njega, Draško je odmah pozvao pjevačicu i rekao joj da se ne brine i ne opterećuje.

- Draško je odmah nazvao Tanju. Vidio je da je ona uznemirena zbog Dušanovih reči. Rekao joj je da se opusti, da ne treba da se nervira i da njega ne pogađaju Dušanove reči. To joj je mnogo značilo, jer nije znala šta može da očekuje od Draška, nije htela njega da uvlači u problem sa mužem, kaže izvor blizak pjevačici za "Blic" i dodaje:

- Tanja je oduševljena Stanivukovićem. Ogromna joj je podrška u svemu, a sada je tek videla da je on idealan muškarac za nju, koji čvrsto stoji uz svoju ženu i kad je najteže - završava izvor za "Blic".

Čini se da su na Tanju utjecale ove riječi, te je tako na Instagramu, objavila sljedeću poruku:

- Život je već dovoljno kratak, da bi ga dodatno skraćivali luksuzom zvanim nervoza zbog svega i svih. Živite, radujte se, smejte se, volite - piše u pjevačicinoj objavi.

Tanja Savić

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...