TATA KAŽE DA JE SIN SAMO KONSULTANT: Da li je "Prointer" na udaru američkih sankcija i kakva je uloga Igora Dodika!? (VIDEO)

Kakva je veza sa porodicom Dodik i šta je uloga Igora Dodika, za koga je tata rekao da je konsultant i saradnik u Prointeru.

  • Mini market

  • 14. Nov. 2021  

  • 7

Novinari BN televizije su istraživali zašto je kompanija IBM prekinula poslovnu saradnju sa Prointerom i da li je ova kompanija došla na udar velikih svjetskih IT kompanija koje planiraju prekinuti sa njom saradnju zbog prevelike saradnje i poslova koje dobijaju od javnih preduzeća i ustanova.

Kakva je veza sa porodicom Dodik i šta je uloga Igora Dodika, za koga je tata rekao da je konsultant i saradnik u Prointeru. Kako je za kratko vrijeme ova kompanija dobila 165 miliona maraka poslova od države za kratko vrijeme.

Detaljnije u video prilogu:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...