JELENA OBUĆINA O MURALU RATKU MLADIĆU: "Ova vlast je kukavička, nasilna i licemjerna, ono nije MURAL VEĆ OGLEDALO..." (VIDEO)

"I ne prodaje ona samo 200 grama Mladića srpčadima - jer kad nasilnici trguju sve je na prodaju i sve se da kupiti", rekla je Obućina.

  • Regija

  • 14. Nov. 2021  14. Nov. 2021

  • 1

"Ono u Njegoševoj nije mural nego ogledalo. Kome se ne sviđa, nek ne gleda, kaže vlast i ispruži desnicu da Mladića umije. Ali, takva je ova vlast. Kukavička, licemjerna i nasilna", istakla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

"Kukavička, jer ne smije da kaže: 'Ne priznajemo presudu Haga, nek' heroj visi uz svaku zastavu!'. Da nije licemjerna, ona bi mu za života dodijelila orden ili bar bulevar. A da nije nasilna, ona ne bi građanima poručivala - imamo kapuljača da vas zgaze, a imamo kapuljača i da vas privode. Ona njime trguje! I ne prodaje ona samo 200 grama Mladića srpčadima - jer kad nasilnici trguju sve je na prodaju i sve se da kupiti", rekla je Obućina i naglasila:

"I jeftine kapuljače i emocije, glasovi, ocjene, ordenje, firme, instituti, genocidi, silovanja, sve do vazduha i zemlje. Na doboš će i 'Jaroslav Černi',  jer koga briga i za vodu. Za Mladićevo umivanje uostalom uvijek će se naći. Ali, umivanje i pranje nije isto. Time se vlast bavi i ozbiljnije i posvećenije, jer tu su žive pare. I dok se sve to dešava opozicija je 'Alisa u zemlji čuda', rekao im Ivica Dačić, a mi živimo daleko od bajke u sred one pjesme… kad su došli po mene više nije imao ko da se buni", zaključila je Obućina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...