JELENA TRIVIĆ O SITUACIJI ZEMLJI, ALI I O SEBI: "Nisam izdajnik i strani plaćenik, mene brani…”

Ističe da je zadovoljna položajem koji ima u stranci kojoj pripada.

  • Mini market

  • 15. Nov. 2021  15. Nov. 2021

  • 1

Jelena Trivić, potpredsjednica PDP-a kaže da politička situacija u BiH nije sjajna.

"Politička kriza je permanentna i vidjet ćemo kako će to ići dalje. Većina političara kada uđe u politiku kao razlog navede da želi bolju budućnost svojoj djeci. Ja ne bih da budem patetična u tom smislu, ali zaista mislim, ako mi ne napravimo politički okvir u kojem će svi segmenti društva da funkcionišu, onda nema šanse ni da druge sfere društva budu normalne. Zaista smatram da u politici nedostaje normalnih ljudi, razumnih ljudi, ljudi koji nisu tu radi ličnog interesa materijalne prirode."

Ističe da je zadovoljna položajem koji ima u stranci kojoj pripada.

"Nisam izdajnik i strani plaćenik. I mene brani istina. Za svakoga se može insinuirati, vezati ili napakovati mu se bilo šta, lijepite etikete meni, ali one se neće zalijepiti zato što nemaju podlogu da se zalijepe. Legitimno je da vas politički protivnici napadaju u bilo kom pogledu, pa i na taj način, ali za mene je izdajnik onaj ko se obogatio na račun vlastitog naroda. A to je aktuelna politička elita u Republici Srpskoj. I kada vam od negativnih likova dolaze negativne konotacije, matematički minus i minus daju plus. I ja to tako gledam i takve stvari doživljavam kao komplimente."

(federalna.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...