POČETAK KRAJA: SNSD u panici zbog gubitka drugog najvećeg grada u Republici Srpskoj…

Darko Babalj, zastupnik SDS-a u NSRS-u, podsjeća kako je Javor poznat po tome što je bio direktor Doma zdravlja u vrijeme kada je tu propalo 1.000 vakcina.

  • Mini market

  • 16. Nov. 2021  16. Nov. 2021

  • 0

Govoreći za Plenum FTV-a o izborima u Prijedoru, šef Kluba zastupnika SNSD-a u Narodnoj skupštini RS-a Igor Žunić istakao je kako će to biti test za dva politička bloka u Republici Srpskoj.

"Desit će se poslije jednog nemilog, lošeg događaja, naročito za našu političku partiju. To je jedan minus u startu, ali je veliki plus sav onaj rad koji je urađen prošle godine u Prijedoru i mislim da tu ima velikih pomaka. U ovim izborima opozicija je udružena, svi su dali podršku i da se to desilo prije godinu dana, kad se saberu rezultati SNSD bi tada izgubio sa 3.000 glasova razlike. Tako da praktično sad, ako saberemo sve te glasove, mi smo u jednom brojčanom minusu, ako bi sve bilo onako kako treba da bude i ako govorimo da će ljudi glasati onako kako partije kažu. Ali sam ja siguran, ubijeđen, da pored svega tog što će se svi sjatiti u Prijedor i zato što će to biti ozbiljan politički test i znamo kakav će biti utjecaj stranog faktora i ozbiljnog novca i ozbiljne kampanje, siguran sam da će građani Prijedora dobro da prepoznaju ovaj kurs kojim je SNSD počeo i da će 12. decembra novi načelnik biti Slobodan Javor iz SNSD-a u Prijedoru."

Darko Babalj, zastupnik SDS-a u NSRS-u, podsjeća kako je Javor poznat po tome što je bio direktor Doma zdravlja u vrijeme kada je tu propalo 1.000 vakcina.

Žunić pojašnjava da službenik nije uključio frižider i da Javor nije nadležan da kontroliše utičnice, te da je potpuno oslobođen krivičnog postupka.

"Naš kandidat je dečko koji je doktor, koji je mlad i čovjek koji nema mrlje u karijeri. Naše je da ponudimo najbolje", zaključio je Babalj.

Kompletnu emisiju možete pogledati OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...