OVO SU MODNE LEKCIJE: Nina Badrić u haljinama idealnim za večernji izlazak i svečane događaje (FOTO)

Smokey-eyes tehnikom pjevačica je istaknula oči dok je ostatak lica ukrasila "nude" nijansama, a kosu je lagano "zabacila" na leđa.

  • Žena

  • 17. Nov. 2021  17. Nov. 2021

  • 1

Teško je muzičku divu ‘uhvatiti‘ u outfitu koji joj ne pristaje, a da jednako dobro nosi duge haljine kao i minice, potvrdila je posljednjim objavama na Instagramu.

Jedna od najboljih regionalnih pjevačica Nina Badrić osim nevjerojatnim glasom, svakim pojavljivanjem u javnosti uspijeva iznenaditi i stasom - istančanim modnim izričajem kojim potvrđuje da je prava dama.

Muzička, ali i modna diva ovoga je puta pratitelje na Instagramu odlučila počastiti s nekoliko modnih lekcija pa je zaredala fotografije u haljinama idealnim za večernji izlazak i svečane događaje.

Dugu šljokastu haljinu srebrne boje s prozirnim prorezima i resicama pjevačica je iskombinirala sa sasvim jednostavnim sandalama na petu dok je crvenim ružem istaknula usne i vješto zaokružila modnu priču.

Pjevačica se pohvalila još jednim 'lookom' pokazavši da jednako dobro nosi duge haljine kao i minice pa je pozirala u kratkoj svilenoj haljini crvene boje bez naramenica koju je uskladila s ružičastim salonkama. Smokey-eyes tehnikom pjevačica je istaknula oči dok je ostatak lica ukrasila "nude" nijansama, a kosu je lagano "zabacila" na leđa,  piše Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...