ZDRAV KAO DREN: Edin Džeko u startnoj postavi Intera u velikom derbiju Italije, u napadu će igrati sa…

Najbolji bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko povrijedio se na utakmici između Intera i Milana.

  • Sport

  • 19. Nov. 2021  19. Nov. 2021

  • 0

Edin Džeko se nakon utakmice sa Finskom, koju je gledao s tribina, vratio u Milano gdje je nastavio sa procesom oporavka od povrede.

Nakon što je propustio posljednje dvije utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko se oporavio od povrede.

Italijanski mediji tvrde da je Edin potpuno spreman za derbi protiv Napolija koji se u nedjelju igra na Giuseppe Meazzi.

Džeko bi u ovom susretu trebao zaigrati od prve minute, a društvu u fazi napada pravit će mu argentinska zvijezda Lautaro Martinez.

Italijnski mediji su objavili potencijalne sastave Intera i Napolija pred veliki derbi prvog dijela sezone u Seriji A.

Inter (3-5-2): Handanović; Skriniar, Ranocchia, Dimarco; Darmian, Barella, Brozović, Calhanoglu, Perišić; Lautaro Martinez, Džeko.

Napoli (4-2-3-1): Ospina, Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui; Fabiàn, Anguissa; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...