"S TUGOM SAM PRIMIO JUTROŠNJU VIJEST...": Novalić uputio telegram saučešća premijeru Sjeverne Makedonije Zaevu

Nakon nezapamćene tragedije koja je potresla Sjevernu Makedoniju.

  • Društvo

  • 23. Nov. 2021  23. Nov. 2021

  • 1

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić uputio je u ime Vlade Federacije BiH i u svoje ime telegram saučešća premijeru Sjeverne Makedonije Zoranu Zaevu povodom nesreće koja se dogodila jutros u Bugarskoj kada se zapalio autobus pun putnika iz Sjeverne Makedonije u kojoj je poginulo najmanje 46 osoba.

"S tugom sam primio jutrošnju vijest o stravičnoj nesreći u kojoj je živote izgubilo na desetine građana Sjeverne Makedonije, a među kojim su i djeca. Naše misli i molitve su uz porodice stradalih i povrijeđenih. U ime Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i u svoje ime porodicama stradalih, građanima Sjeverne Makedonije i Vama upućujem najdublje i iskreno saučešće", stoji u telegramu premijera Novalića, prenosi Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...