PORUKA SLAVNOG TENISERA: "Đoković se mnogo kocka, to je šansa za Nadala"

Mnogo konfuzije izazvala je organizacija narednog Australian Opena, a najnovije informacije kažu da nevakcinisani igrači neće moći nastupiti u Melbourneu. Naravno, najviše pažnje privlači Novak Đoković

  • Sport

  • 23. Nov. 2021  23. Nov. 2021

  • 1

Tenisku javnost i dalje zanima da li će Novak Đoković igrati na Australian Openu, a legendarni Jim Courier savjetovao je srbijanskog tenisera da se vakciniše.

Mnogo konfuzije izazvala je organizacija narednog Australian Opena, a najnovije informacije kažu da nevakcinisani igrači neće moći nastupiti u Melbourneu. Naravno, najviše pažnje privlači Novak Đoković, piše Klix.

Srbijanski teniser ne želi govoriti o vakcinaciji, a legendarni Jim Courier tvrdi da bi se Đoković trebao vakcinisati jer je stavio na kocku historiju tenisa.

"Taj Australian Open je prekretnica za Novaka Đokovića jer bi onda Rafael Nadal imao veliku šansu da osvoji turnir ukoliko bude zdrav. Španac bi tako imao po dva trofeja na svakom Grand Slam turniru što je jedino Đoković uspio. Mnogo toga bi Đoković stavio na kocku, u pitanju je historija tenisa", poručuje Courier.

Đoković je, podsjetimo, poručio da se neće zvanično oglašavati o vakcinaciji, a da li će nastupiti na Australian Openu, ostaje da vidimo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...